MORA SNIMITI GLAVU

Ćiro Blažević nakon prometne: Udarac je bio jak, strašan. Auto je 'totalka'

Hrvoje Jelavic/Pixsell
20.10.2019.
u 08:45

Miroslav Blažević javio se netom nakon prometne nezgode koju je doživio u Gajevoj ulici. Iako nije bilo vidljivih ozljeda, Ćiri je pružena hitna medicinska pomoć na licu mjesta

Legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević doživio je prometnu nesreću u centru Zagreba. Na njega je, prema prvim informacijama, u Gajevoj ulici naletio vozač taksija.

Miroslav Blažević javio se netom nakon prometne nezgode koju je doživio u Gajevoj ulici. Iako nije bilo vidljivih ozljeda, Ćiri je pružena hitna medicinska pomoć na licu mjesta. Liječnici su ga zatim uputili na preventivni pregled.

- Evo sine, upravo dolazim na Rebro. Liječnici su mi rekli da moram snimiti glavu. Udarac je bio jak, strašan. Auto je "totalka". Dobro se osjećam, ali su me poslali ovdje iz predostrožnosti - kratko je ispričao Ćiro.

I policija je potvrdila da su se  u Gajevoj ulici u Zagrebu sudarila dva automobila, a više informacija znat će se nakon očevida.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije