busovača

Čavara otvorio turnir u šahu za djecu "Open Busovača 2018"

10.06.2018.
u 19:27

U TC Party u Busovači, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, u svojstvu generalnog pokrovitelja, otvorio je turnir u šahu za djecu do 16 godina "Open Busovača 2018."

ŠK "Hrasno - Busovača", koji je na održanoj Premier ligi u šahu zauzeo drugo mjesto  i osigurao plasman za Ligu prvaka, organizirao je turnir u povodu patrona župe Busovača Svetog Ante Padovanskog. 

Predsjednik Federacije BiH čestitao je organizatorima na uspješnoj organizaciji turnira, a svim sudionicima poželio puno uspjeha i dobrih rezultata. 

U sklopu turnira, kao gosti su sudjelovala i 2 velemajstora iz Republike Hrvatske: Marin Bosjočić i Saša Martinović, koji su članovi  Hrvatske reprezentacije koja je na prošlom Europskom prvenstvu zauzela četvrto mjesto. 

Na kraju turnira, najbolje plasirani igrači dobili su šahovsku knjigu i šahovsku garnituru, priopćeno je iz Ureda Predsjednika Federacije BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije