LEGENDA BARCELONE

Buka se ne stišava: I Iniesta komentirao dodjelu Zlatne lopte Modriću

Reuters/Pixsell
11.12.2018.
u 18:15

- Briga me tko i što ima za reći, Messi je za mene najveći nogometaš svih vremena - istaknula je legenda Barcelone

Buka oko Zlatne lopte još uvijek ne jenjava. Nakon deset godina vladavine Cristiana Ronalda i Lionela Messija, razdoblja u kojem nije bilo previše polemika oko toga tko je najbolji na svijetu, odnosno je li dobitnik nagradu zaslužio, izbor Luke Modrića ispred tog dvojca je podigao puno prašine.  

Odluku žirija France Footballa upravo je prokomentirao i Andres Iniesta, jedan od najvećih veznjaka svih vremena, genijalac kojemu je 2010. godine pripalo drugo, a 2012. godine treće mjesto u tom izboru. 

- Briga me tko i što ima za reći, Messi je za mene najveći nogometaš svih vremena. Nikada nisam vidio igrača koji može što on može, baš svake godine bi nekako uspijevao nadmašiti moja očekivanja - kazao je nekadašnji veznjak Barcelone i dodao: 

- A što se Modrića tiče, bilo bi ružno reći da je ispalo nepravedno što je on pobijedio, imao je iza sebe veliku sezonu - prokomentirao je Iniesta. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?