JOŠKO JELIČIĆ

'Bojim se za Gvardiola. Nema djevojku, a sponzoruše stoje u niskom startu'

Joško Gvardiol
Goran Stanzl/PIXSELL
03.12.2022.
u 11:41

HRT-ov stručni komentator Joško Jeličić u emisiji Qatara prokomentirao je Joška Gvardiola koji briljira na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Jeličić se ovaj put osvrnuo na ljubavni status mladog nogometaša.

- Malo me strah što se tiče Gvardiola, s obzirom da nema djevojku, a znam pouzdano da sponzoruše stoje u niskom startu, znaju njegovu cijenu na Transfermarktu bolje od Fabrizija Romana, ali kad sam vidio njegovu majku i jednu Knjazovu emisiju kako je to odgojen momak, siguran sam da u tom smjeru neće biti nikakvih izazova. Ponosan sam na Joška Gvardiola - rekao je Jeličić.

Gvardiola je prokomentirao i drugi stručni komentator, Tomislav Ivković.

- Gvardiola pratim od juniora. Vidim da je za neke otkriće, no taj dečko ima sve, može igrati par pozicija, od lijevog beka i stopera pa čak do zadnjeg veznog po potrebi. Karakteran je i doživljava utakmice kao nešto najnormalnije. Htio bih pohvaliti i Brozovića, bio je, uz Gvardiola, naš najbolji igrač, posebno na početku - rekao je Ivković se osvrnuo na Japan u osmini finala.

- Naravno da smo svi priželjkivali Japan, no u nekim nemogućim računicama. Dalić je rekao da želi Japan i želja mu se ostvarila. Nemojmo okolišati, Japan je ipak slabija ekipa od Španjolske. Uz sav respekt prema Japanu, više nam odgovaraju, Španjolci nam ne leže. Bit će to utakmica koja traži maksimalnu koncentraciju, ne možemo zaboraviti da su pobijedili i Njemačku i Španjolsku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije