NBA LIGA

Bogdanović ponovno sjajan u pobjedi Jazza, porazi Clippersa i Sunsa

23.01.2020.
u 14:15

Na teren su sinoć istrčali i Ivica Zubac čiji su LA Clippersi poraženi od Atlanta Hawksa i Dario Šarić od čijih su Phoenix Sunsa bolji bili Indiana Pacersi

Utah Jazz su sinoć sa 129-96 svladali Golden State Warriorse u San Franciscu, a hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je pobjedi svoje momčadi pridonio sa 18 koševa (šut iz igre 6/14, trice 4/8) uz četiri skoka, tri asistencije i jednom ukradenom loptom u 29 minuta provedenih na terenu.

Jazz, kojima je ovo 18. pobjeda u zadnjih 20 utakmica, predvodio je sa 23 koša Donovan Mitchell, dok je Rudy Gobert dodao 22 uz 15 skokova. Najbolji strijelac utakmice i poraženih Warriorsa bio je D'Angelo Russell sa 26 koševa. 

Na teren su sinoć istrčali i Ivica Zubac čiji su LA Clippersi poraženi od Atlanta Hawksa i Dario Šarić od čijih su Phoenix Sunsa bolji bili Indiana Pacersi.

Atlanta Hawks su kod kuće sa 102-95 nadigrali Los Angeles Clipperse, a Ivica Zubac je u 15 minuta upisao 11 koševa (šut iz igre 5/6) uz šest skokova i dvije asistencije.John Collins je predvodio Hawkse sa 33 poena i 16 skokova, dok je kod Clippersa najbolji bio Montrezl Harrell sa 30 koševa. 

Pacers su u gostima sa 112-87 pobijedili Phoenix Sunse, a T.J. Warren je zabio 25 koševa svojoj bivšoj momčadi. Domantas Sabonis je dodao 24 ubačaja i 13 skokova za Indianu koja je rano povela i ni jednom nije zaostajala u Phoenixu.

Dario Šarić je odigrao 20 minuta i uz loš šut iz igre 2/7, trice 0/1, utakmicu završio sa četiri koša, pet skokova i jednom asistencijom.Kelly Oubre Jr. je zabio 17 koševa, a Devin Booker 16 za Sunse kojima je ovo drugi uzastopni poraz. 

San Antonio Spurs su u gostima sa 121-117 pobijedili New Orleans Pelicanse za koje je zaigrao prvi pick na prošlogodišnjem draftu Zion Williamson.

Williamson, koji je prvih 44 utakmice sezone propustio zbog operacije koljena, u svom je NBA debiju zabio 22 koša, no LaMarcus Aldridge je osigurao pobjedu Spursima sa 32 ubačaja i 14 skokova. Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije