Lucas Leiva

Bivši igrač Liverpoola zaplakao kad je potvrdio da prekida karijeru zbog problema sa srcem

Screenshoot
17.03.2023.
u 21:00

Brazilski veznjak je bio primoran privremeno prestati igrati u prosincu nakon testova, a sada je u emotivnoj izjavi potvrdio da se povlači.

Bivši nogometaš Liverpoola Lucas Leiva rasplakao se nakon što je objavio da se povlači iz nogometa zbog zdravstevih problema.

Iskusni 36-godišnjak je bio primoran okačiti kopačke o klin nakon što mu je dijagnosticirana srčana bolest, a rutinski testovi krajem prošle godine otkrili su problem.

Brazilski veznjak je bio primoran privremeno prestati igrati za Gremio u prosincu nakon testova, a sada je u emotivnoj izjavi potvrdio da se povlači.

 

 

"Prvo bih želio zahvaliti Gremiju za svu podršku u ova tri mjeseca. Danas objavljujem da se povlačim. Bio je to težak period, mislim da je ovo prvi put da plačem zbog ovog slučaja. Ali mogu vam samo zahvaliti. Završavam gdje bih želio, a ne kako bih želio. Imao sam puno nade da će se situacija preokrenuti, ali nije bilo tako. Moje zdravlje je na prvom mjestu", rekao je Leiva, prenosi Klix.ba.

Leiva se vratio u Gremio prošlog lipnja nakon petogodišnjeg boravka u Italiji u Laziju. Prvobitno je napustio Gremio i otišao u Liverpool 2007. godine, gdje je odigrao 346 utakmica za Redse u deset godina.

Osvojio je Liga kup sa Liverpuloom 2012. godine, a pomogao je Laziju da osvoji Kup Italije 2019. godine. Leiva je 23 puta igrao za reprezentaciju Brazila i predstavljao je svoju zemlju na Olimpijskim igrama 2008. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?