nosila zastavu i skandirala

Bivša predsjednica s navijačima u Dohi: Malo nas je, ali nas ima

Kolinda s navijačima
PIXSELL
01.12.2022.
u 10:53

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović od ranog jutra u Dohi je s hrvatskim navijačima. Pridružila im se dok su nosili veliku zastavu kroz ulicama glavnog grada katara te se zagrijavali za odlučujuću utakmicu Hrvatske i Belgije. Cijelo vrijeme vlada odlično raspoloženje te se pjevaju hrvatske navijačke pjesme.

Ona danas neće iz svečane lože pratiti susret s Belgijom kao što je to bilo protiv Kanađana već će biti na tribini među navijačima.

"Atmosfera je sjajna, sve je puno hrvatskih dresova, baš onako pravo navijački. Malo nas je, ali nas ima. Navijajte večeras za našu reprezentaciju," kazala je bivša predsjednica koja će biti na današnjoj utakmici protiv Belgije, a iz Zagreba na utakmicu stiže i sadašnji predsjednik Zoran Milanović.

"Sutra se vraćam na posao, ali ponovo dolazim na polufinale i finale, gdje naravno očekujem Hrvatsku," dodala je.

Uslijedio je navijački korteo jednom od obližnjih ulica koji je predvodila Grabar Kitarović. Slučajnim prolaznicima niša nije bilo jasno. Zaustavljali su automobile, izlazili iz njih i fotografirali.

"Ovo je bilo bolje iznad svih naših očekivanja. Vjerujem kako će nas protiv Belgije biti oko 2.000, a u osmini finala očekujem nas barem dvostruko više," kazao je Dado Čor, jedan najzaslužnijih iza priče oko zastave koja prati "Vatrene" na svim natjecanjima od Europskog prvenstva u Portugalu 2004.

"Iz utakmice u utakmicu nas ima sve više i više," dodao je Ilija Ćosić.

Prije dolaska na Kataru, navijači su još jednom razvili zastavu i ispred hotela "Vatrenih" kao što su to učinili i prije utakmice protiv Kanade.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?