NSBiH

Bez odluke o novom izborniku reprezentacije BiH

19.10.2017.
u 16:20

Na sjednica Izvršnog odbra (IO) Nogometnog saveza BiH danas u Sarajevu nije donesena konačna odluka o statusu dosadašnjeg izbornika seniorske reprezentacije BiH Mehmeda Baždarevića.

Generalni tajnik NSBiH Jasmin Baković istakao je nakon sjednice da je IO  jednoglasno konstatovao da u kvalifikacjama za SP u Rusiji 2018. godine bh. reprezentacija nije ostavarila cilj.

- Ustanovljeno je da dosadašnjem izborniku Mehemedu Baždareviću istekao ugovor s odigravanjem posljednje utakmice u kvalifikacijama. Mi smo trenutno bez izbornika A reprezentacije i zaključak koji jeste da se zadužuje Odbor za posredovanje i savjetovanje u sastavu Ivica Osim, Duško Bajević i Seadom Kajtazom, uključujući i savjetinka za nogometna pitanja Zvjezdana Misimovića da do 1. studenog ove godine utvrde i definiraju prijedlog za novog izbornika koji će biti dostavljen Izvršnom odboru na razmatranje - rekao je Baković.

Na pitanje da li postoji mogućnost da Baždarević ostane na klupi A reprezentacije, Baković je odgovorio da ništa nije isključeno.

- Nitko ne kaže da Baždarević ne može biti ponovo izbornik. Ovoga puta nema konkursa sve je u rukama Odbora. Nikoga do danas od mogućih kandidata nismo kontaktirali niti je bilo tko nas zvao - naveo je.

Iduća sjednica IO NSBiH zakazana je za 10. studeni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije