NIJE LOŠE

Beckham donio hrabru odluku: Tvrdi da je to morao učiniti, a mnogi se pitaju je li bilo nužno?

Instagaram
05.04.2020.
u 10:27

Izolacija je natjerala jednog od najseksi muškaraca svijeta da sam uzme mašinicu za šišanje u ruke i olakša si muke, svoju kosu je ošišao 'na nulu' i sad ima brigu manje, piše Gloria.hr.

Poznati bivši nogometaš David Beckham (44) obrijao je glavu dok vrijeme provodi u karanteni, a zbog fotografije koju je objavio na društvenim mrežama, stižu različite reakcije.

Ipak, kako je u kratkom vremenu skupio milijun i šesto tisuća likeova, čini se da nije pogriješio... 

Ovom odlukom Beckham se pridružio velikom broju muškaraca koji su se odvažili na isti imidž dok su zatvoreni u svojim domovima.

"Ovo sam morao učiniti", stavio je uz fotografiju i sve zamolio da ostanu kod kuće.

Njegov crno-bijeli selfie snimljen dok leži na kauču tijekom izolacije zbog virusa COVID 19, nastao je nakon obiteljske večere koju je, kako je otkrio, spremio njegov sin Romeo (17).

U komentarima su se njegovi obožavatelji već krenuli šaliti  kako će ga sada svi kopirati i također obrijati glavu. Kada je Beckham u pitanju, on može napraviti što god poželi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije