POTVRDIO MENADŽER

Bayern pregovara sa španjolskim reprezentativcem, ali samo rijetki među vama znaju tko je

DPA/Pixsell
18.07.2019.
u 18:40

Mladić je debitirao protiv Bosne i Hercegovine i odmah zabio pogodak

Ruku na srce, izuzev najvećih poznavatelja španjolskog nogometa, malo je ljudi dosad zapazilo Braisa Méndeza (22). A upravo bi on mogao stići u Bayern kao pojačanje, kao alternativa Kingsleyju Comanu i Sergeu Gnabryju. 

Nije riječ o traču, informaciju da ga želi Bayern je potvrdio i njegov menadžer Vicente Fores Cornejo, koji je njemačkim medijima kratko kazao da je odradio razgovor sa sportskim direktorom bavarskog kluba Hasanom Salihamidžićem i proslijedo mu potrebne informacije. 

Mendez je inače član Celte iz Viga, a igra na poziciji desnoga krila, na mjestu gdje je donedavno suvereno u Bayernu vladao Arjen Robben. 

Ugovor s klubom ga veže do 2012. godine, međutim Bayern će ga moći dobiti već sutra ako uplati odštetu od 25 milijuna eura.

Lani je za Celtu odigrao 31 natjecataljesku utakmicu i pritom zabio šest golova, a zanimljivost je i da je debitirao prije nekoliko mjeseci za španjolsku A selekciju.

Bio je pozvan za utakmice protiv Hrvatske i Bosne i Hercegovine, no nastupio je samo protiv BiH u prijateljkom ogledu u Las Palmasu te je pritom zabio jedini pogodak na utakmici. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije