transferi

Bayern od Juvea otkupio francusku zvijezdu, Napoli odbio sjajnu ponudu za braniča

27.04.2017.
u 21:15

Napoli odbio Chelseajevih 55 milijuna eura za Koulibalyja.

Njemački nogometni prvak Bayern iskoristio je mogućnost i od torinskog Juventusa otkupio je krilnog igrača Kingsleyja Comana (20). Mladi Francuz je u kolovozu 2015. stigao u Bayern na posudbu iz Juventusa, a Bavarci su imali mogućnost otkupiti njegov ugovor, što su sada i učinili. Nijemci su za dvogodišnju posudbu platili 7 milijuna eura, a sada će morati nadodati još 20 milijuna eura za otkup ugovora.
"Coman je važan dio naše momčadi, ali i važan dio naše budućnosti. Zbog toga smo iskoristili mogućnost otkupa njegova ugovora s Juventusom," potvrdio je predsjednik njemačkog prvaka Karl-Heinz Rummenigge. Coman je u dvije sezone upisao 58 nastupa za Bayern postigavši osam golova. Karijeru je počeo u PSG-u, a 2014. je stigao u Juventus. Za francusku reprezentaciju je sakupio 11 nastupa i postigao jedan pogodak. A vodstvo talijanskog prvoligaša Napolija odbilo je 55 milijuna eura koliko je Chelsea ponudio za braniča Kalidoua Koulibalyja (25).
Napolijev vlasnik Aurelio De Laurentis poručio je kako ne želi prodati senegalskog reprezentativca, barem dok ne nađu njegovog nasljednika. "Istina je da je Chelsea ponudio toliko novac, ali sam poručio Conteu da Koulibaly nije na prodaju. Ne puštam ga dok mi trener Maurizio Sarri ne kaže koga želi za njegovog nasljednika," poručio je De Laurentis. Koulibaliy je u Napoli stigao u srpnju 2014. iz belgijskog Genka za osam milijuna eura. Senegalac je bio korak do prelaska na Stamford Bridge i prošlog ljeta, no 'Bluesi' su tada vratili Davida Luiza iz redova PSG-a.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?