ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Atletico svladao Osasunu, golove zabili Morata i Saul

15.12.2019.
u 10:20

Atletico sada ima 29 bodova, jedan više od petog Real Sociedada, a dva manje od treće Seville, dok je Osasuna 10. sa 23 boda.

Nogometaši madridskog Atletica uspeli su se na četvrto mjesto ljestvice španjolskog prvenstva 2-0 (0-0) domaćom pobjedom protiv Osasune u posljednjem subotnjem susretu 17. kola. Golove za Atletico postigli su Morata (67) i Saul (75).

Atletico sada ima 29 bodova, jedan više od petog Real Sociedada, a dva manje od treće Seville, dok je Osasuna 10. sa 23 boda.  Ranije u subotu Barcelona je na gostovanju kod Real Sociedada u San Sebastianu igrala 2-2 (1-1).

Domaći su poveli iz dubiozno dosuđenog kaznenog udarca koji je realizirao Oyarzabal (12-11m), a do poluvremena je na 1-1 poravnao Griezmann (38). Početkom nastavka Barcelona je stigla do preokreta preko Suareza (49), a konačnih 2-2 postavio je Isak (62) nakon velike pogreške vratara Barcelone Ter Stegena.

Hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu do 79. minute.

Vodeća Barcelona sada ima 35 bodova, jedan više od drugog Real Madrida koji u nedjelju gostuje kod Valencije.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije