veliki uspjeh

Ante Delija nokautom slavio u borbi života i osvojio milijun dolara

ante delija
26.11.2022.
u 08:44

Ante Delija pobijedio je u finalu PFL-ovog turnira i osvojio nagradu od milijun dolara! Najbolji hrvatski teškaš slavio je tehničkim nokautom u prvoj rundi protiv Brazilca Matheusa Scheffela. Do finala je već jednom stigao. U listopadu 2021. godine izgubio je od Brune Cappelozze i ostao za korak prekratak. Borba je održana u Hulu Theateru u New Yorku, piše Index.hr.

Delija i Scheffel već su se borili na početku ovog turnira. Hrvatski borac bio je bolji i pobijedio tehničkim nokautom u drugoj rundi. Na vaganju pred ovu borbu Delija je imao 109.7 kilograma, skoro tri kilograma manje nego u prvoj međusobnoj borbi. Brazilac je imao 115 kilograma.

Podsjetimo, Delija je do finala stigao slavljima nad Scheffelom (tehnički nokaut), Sheltonom Gravesom (odluka sudaca) i Renanom Ferreirom (nokaut). Hrvatski borac u karijeri ima omjer od 22 pobjede i pet poraza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije