OBITELJ I VJERA SU MU VAŽNI

Andrej Kramarić nakon pobjede nad Kanadom na Instagramu je objavio ovu fotografiju

28.11.2022.
u 08:38

Ne zabija se svaki dan dva gola na SP-u, velika je ovo večer za mene - izjavio je sinoć nakon utakmice Kramarić koji je tom prigodom poslao i poruku kanadskom izborniku

Andrej Kramarić junak je sinoćnje utakmice u kojoj je naša reprezentacija pobijedila reprezentaciju Kanade s rezultatom 4:1, a Kramarić je bio dvostruku strijelac u ovoj utakmici. Nedugo nakon što je utakmica završena Kramarić je na svom Instagram profilu pod Instagram storyjem objavio fotografiju na kojoj je suprugom Mijom i njihovim sinom Viktorom snimljen ispred križa Isusa Krista.  

- Ne zabija se svaki dan dva gola na SP-u, velika je ovo večer za mene - izjavio je sinoć nakon utakmice Kramarić koji je tom prigodom poslao i poruku kanadskom izborniku. 

- Riječi kanadskog izbornika motivirale su cijelu Hrvatsku. Želio bih se posebno zahvaliti izborniku Kanade gospodinu Herdmanu, bio nam je veliki motiv večeras. Nije mogao izabrati bolje riječi. Možda ih je mogao drugačije formulirati, ali na kraju, Hrvatska je demonstrirala tko je tu koga *ebao - rekao je Kramarić. Nije poznato je li i njegova supruga stigla u Katar kako bi ga bodrila, ali sigurno je kako su ona i Viktor najveći navijači Andreja Kramarića.

Andrej Kramarić i njegova supruga Mia upoznali su se u jednom zagrebačkom kvartu. Njihova ljubavna priča započela je 2017. godine, godinu dana nakon Andrejevog transfera u njemački klub Hoffenheim. Budući da je Mia tada još studirala veterinu, vezu su održavali na daljinu. U svibnju ove godine, par se i crkveno vezao u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije