Pedro Alonso (50)

Zvijezdi serije "La Casa de Papel" srce je ukrala Tatjana...

pedro alonso
19.09.2021.
u 09:11

Zvijezda španjolske serije "La Casa de Papel" Pedro Alonso (50) u vezi je s Parižankom srpskih korijena Tatjanom Đorđević, a sudeći po objavama na društvenim mrežama ne kriju koliko su zaljubljeni.

Serija "La Casa de Papel" od samog početka prikazivanja ruši sve rekorde gledanosti diljem svijeta, a glumci iz serije preko noći su postali planetarne zvijezde koje sada na društvenim mrežama prate milijuni obožavatelja. Jedan od njih je definitivno i Pedro Alosno prati preko 9 milijuna ljudi, a glumac pratitelje često počasti fotografijama sa svojom djevojkom Tatjanom Đorđević.

Glumac je nedavno također otkrio kako je započela njihova ljubavna priča koja traje dvije godine, a par se često zajedno pojavljuje na crvenim tepisima.

-Kada sam je prvi put sreo, počeli smo samo razgovarati, bez zavođenja. Na kraju sam joj dao broj telefona za slučaj da poželi ostati u gradu, a ostalo je povijest- ispričao je glumac za Vanity Fair.

Inače, Tatjana koja je poznata pod nadimkom Trixie Jambass rođena je u Srbiji, ali već neko vrijeme živi u Parizu, a bavi se slikarstvom i hipnoterapijom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije