Melissa Rauch

Zvijezda serije Teorija velikog praska rodila dječaka

05.05.2020.
u 12:15

Zvijezda serije Teorija velikog praska Melissa Rauch objavila je na svom Instagram profilu da je na svijet donijela zdravog dječaka Brooksa. 

Ovo je drugo dijete glumice i njenog supruga Winstona koji imaju i trogodišnju kćer Sadie. 

"Želim zahvaliti onima koji su u velikoj mjeri pridonijeli da dječak dođe na svijet sigurno. To su liječnici i medicinske sestre koji su svakodnevno na prvoj liniji obrane od pandemije. Oni su tu da bi se život nastavio dalje, bez obzira na okolnosti", napisala je Melissa ispod fotografije na kojoj je plava kapica s dječakovim imenom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am incredibly thankful and overjoyed to announce the birth of our son, Brooks Rauch, who we just welcomed into the world and directly into our hearts. His arrival was made possible, in no small part, by the front line heroes - the nurses and doctors who show up each day to make sure that life keeps marching forward, regardless of the circumstances. Words can't describe how grateful I am to have this baby boy join our family, but to say that it is a surreal time to be bringing life into the world is an understatement. Given that, I wanted to share some thoughts with other expectant mothers or “Pandemamamas” - as I like to call us - who are navigating these uncharted waters. Please go to the link in my bio to check out the essay I wrote on the subject for Glamour. As I've previously shared, I am no stranger to loss on the road to motherhood - so to those dealing with infertility or grieving a loss, please know you are in my heart and I’m sending you so much love. ♥️

A post shared by Melissa Rauch (@themelissarauch) on

U podužoj objavi glumica je opisala iskustvo trudnoće u vrijeme pandemije te se osvrnula i na činjenicu da njen suprug nije mogao biti uz nju tijekom porođaja. 

"Lagala bih kad bih rekla da nije bilo trenutaka tijekom porođaja kad sam poželjela da je moj suprug fizički tu uz mene. Ali bez obzira na to što se događa, kad jedan čovjek izlazi iz drugog, ono postaje glavni fokus - nema drugog izbora. Nema pandemije, straha što si sam ili ljutnje zbog toga što partner nije tamo kako bi pomogao. Sestre, liječnici i moj suprug koji nam se pridružio preko FaceTimea učinili su da se u konačnici osjećam sigurnom i zaštićenom", napisala je Melissa.

"Čestitam. Ovo je zaista stresno vrijeme za donijeti novi život na svijet", "Hvala što si podijelila svoje iskustvo, sigurno će pomoći mnogima", "Čestitam, rasplakala si me", samo su neki od komentara ispod objave. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije