NOVI DOKUMENTARAC

Žrtve Jacksonovog zlostavljanja: Za seks nam je davao slatkiše

PA/Pixsell
26.01.2019.
u 20:40

Wade i James već duže godina tvrde kako ih je Jackson seksualno zlostavljao, a Jackson je tada sve to negirao

Na Sundance Film Festivalu premijerno je prikazan dokumentarac "Leaving Neverland" u kojem Wade Robson i James Safechuck otvoreno i detaljno pričaju o tome kako ih je zlostavljao pjevač Michael Jackson. 

U dokumentarnom filmu, koji traje četiri sata, Wade i James tvrde kako im je kralj popa za seks davao slatkiše, a kažu kako je pjevač čak odglumio i vjenčanje s jednim od njih na kojem su izmijenili bračne zavjete i dijamantno prstenje.  

Wade i James već duže godina tvrde kako ih je Jackson seksualno zlostavljao, a Jackson je tada sve to negirao. Filmski kritičari opisuju  kako su svjedočanstva Robsona i Safechucka mučna, a za Jacksona koriste naziv čudovište. 

Zastupnici pokojnog Michaela Jacksona u priopćenju koje se odnosi na ovaj dokumentarac navode kako je ovaj film vrsta tabloidnog karakternog ubojstva koje je pjevač trpio u životu, a sada i u smrti.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije