Nije joj lako

Znamo je iz hit serije, no malo tko zna da je prošla pravi pakao i imala čak 16 operacija zbog bolesti

Sarah Hyland
Pa/Pixsell
11.09.2021.
u 11:00

Glumica Sarah Hyland (30) svima je dobro poznata po ulozi Hailey Dunphy iz serije ‘Moderna obitelj’, a koju obožavaju gledatelji diljem svijeta zbog njezinog utjelovljenja tog urnebesnog lika smanjene inteligencije. 

No, u stvarnom je životu Sarah potpuno drugačija, a sigurno stoji među najhrabrijim zvijezdama Hollywooda zbog svega što je prošla. Konkretno, lijepa glumica od rođenja se bori s dijagnozom zvanom displazija bubrega, što znači da su joj bubrezi nedovoljno razvijeni da obavljaju svoju funkciju u dovoljnoj mjeri. Zbog svega, 2012. godine njezin otac donirao joj je bubreg.

Sarah je u intervjuu za Self otkrila da joj je vrijeme oporavka nakon transplantacije bilo izuzetno teško te da upravo to razdoblje smatra periodom koji ju je ojačao više nego bilo što drugo. Iako se sve činilo bolje, nakon nekoliko godina njezino tijelo odbilo je bubreg i morala se vratiti pod nož. 

“Liječnici i ja smo se nadali da ćemo riješiti problem dijalizom i ugradnjom port uređaja u prsa pomoću kojeg se obavlja dijaliza. No ipak je bio potreban novi bubreg”, otkrila je Sarah, a nakon šest mjeseci nakon otrkili su da je njezin brat Ian također odgovarajući donor te joj je ovoga puta on donirao svoj bubreg. 

Ova joj je transplatacija znatno lakše pala, kao i oporavak, no nekoliko mjeseci nakon ponovno je morala u bolnicu. Naime, dijagnosticirana joj je endometrioza maternice i jajnika, što je morala hitno operirati. A kao da to nije dosta, nedugo nakon te operacije, Sarah je morala operirati i bruh koji je bio posljedica prethodnih operacija. 

U svojih 30 godina Sarah je imala čak 16 operacija, a više od 10 odradila ih je dok je snimala popularnu seriju. Njezini je kolege jednoglasno karakteriziraju kao snažnu i hrabru ženu koja je ništa drugo nego primjer i inspiracija ljudima diljem svijeta. 

Osim njih, Sarah veliku podršku nalazi i u svome zaručniku Wellsu Adamsu kojeg je upoznala samo nekoliko dana nakon druge transplantacije bubrega. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije