Skandal:

Žena Ace Lukasa u vezi s slavnim košarkašem

20.06.2017.
u 18:15

Lukas i Sonja već neko vrijeme ne objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a ne pojavljuju se zajedno ni u javnosti.
 
U medijima u posljednjih nekoliko dana uveliko se špekulira o razvodu poznatog bračnog para, pjevača Ace Lukasa i Sonje Vuksanović, piše Alo.
 
Kako piše Informer, Sonja je već mjesecima u tajnoj vezi sa slavnim košarkašem Markom Jarićem, bivšim mužem jedne od najljepših žena na svijetu, Adrijane Lime.

- Sonja i Marko se poznaju godinama, ali su tek prije nekoliko mjeseci počeli da se druže i zajedno izlaze. U početku ih je vezivalo samo prijateljstvo, ali su vremenom počele da se javljaju obostrane emocije. Bezazleni flert je prerastao u jedan lijep odnos pun povjerenja i sve ono što Sonja nije imala s Acom", ispričao je za "Informer" dobro obaviješten izvor.

Navodno je Sonja upravo zbog Jarića odlučila da stavi točku na brak s Lukasom, a ona je prije nekoliko dana s kćerkom napustila zemlju, dok je pjevač ostao u Beogradu.
 
Inače, Lukas i Sonja već neko vrijeme ne objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a ne pojavljuju se zajedno ni u javnosti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije