POJAVLJUJE SE U VIDEU

Željko Bebek predstavio spot za emotivnu pjesmu "Kćeri moja" posvećenu kćerki Katarini

14.10.2021.
u 17:16

Legendarni rok pjevač Željko Bebek jučer je predstavio spot za emotivnu pjesmu naziva "Kćeri moja", koju je posvetio upravo svojoj kćeri Katarini, a koja se u videu pojavljuje u ulozi mladenke.

"Kćeri moja, ljubav nek ti sja, nek te voli kao ja", pjeva Bebek kćerki u emotivnoj pjesmi koja govori o udaji te dalje u tekstu kaže: "Nek' te voli svakog vašeg jutra, više nego jučer, a manje nego sutra".

Pored kćerke Katarine, koja je glavna zvijezda spota, na pjesmi je radio i njegov sin Zvonimir, koji je dio "Bebek benda", te je dijelove na gitari odsvirao upravo on.

Ovo nije prvi put da se Bebekova obitelj pojavljuje u glazbenim spotovima njegovih pjesama, a ranije su se već pojavili u emotivnom videu za pjesmu "Učini me sretnim".

"Kćeri moja" je jedna od pjesama s posljednjeg rokerovog albuma koji nosi naziv "Mali oblak ljubavi", a koji je predstavio ovog ljeta.

Zvone Bebek je s ocem surađivao na još jednoj pjesmi s albuma - duetu "Kakav otac takav sin" te se prvi put okušao u pjevanju.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije