Jednojajčane blizanke:

'Želimo se udati za istog muškarca, ali nam zakon to ne dopušta'

jednojajčane silikonke
07.04.2021.
u 13:24

Jednojajčane blizanke Anna i Lucy De Cinque poznate su kao 'najsličnije blizanke na svijetu' i međusobno dijele sve, a nedavno su u australskoj TLC emisiji 'Extreme Sisters' otkrile i da se obje očajnički žele udati za zajedničkog ljubavnika, ali im to zakon još ne dopušta.

- Od malena imamo dogovor da ćemo se udati za istog muškarca i da ćemo obje s njim imati djecu, nadam se istovremeno - objasnila je Lucy koja već par godina osim sa svojom identičnom blizankom Annom živi i s njihovim zajedničkim dečkom, Benom Byrneom.

- Dijeljenje dečka za nas znači da ćemo zauvijek biti zajedno - dodala je i objasnila kako među njima nikad nema ljubomore jer 'kad Ben poljubi Annu, odmah će poljubiti i nju'. 

Sestre koje žive u Perthu u zapadnoj Australiji kažu da su automehaničara Bena upoznale još 2012. godine, i odmah se obje zaljubile.

- Bile smo iskrene prema njemu i rekle smo mu da nas može imati obje ili nijednu, jer dolazimo 'u paketu' - rekla je Lucy, a Ben se, naravno, nije protivio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije