CHARLOTTE FLAIR

Zbog nje su mnogi počeli pratiti 'lažni sport': Opet je pokazala zašto...

Instagram
06.04.2021.
u 18:47

Povećem dijelu publike ipak je zanimljiva zbog zanosnog izgleda od kojeg ne bježi već ga koristi ponosno.

Amerikanci su ludi za "kečerima" i taj "sport" u njihovoj kulturi zauzima poveći udio, koji se nikako nije prelio na ostatak svijeta. I dok znojne muškarce na steroidima koji u namještenim verbalnim eskapadama teško probavi itko van američkih granica, onaj "nježniji" dio WWE organizacije izaziva pozornost u globalnom smislu.

Zapravo, u ovom slučaju točnija je ona "slika govori više od tisuću riječi" no prije tog dijela bar ćemo predstaviti gospođu kojoj se posvećuje tekst.

Charlotte Flair kćer je WWE legende Rica Flaira i višestruka prvakinja, a osim po zanosnom izgledu, poznata je i po pokojem incidentu kao napad na policajca iz 2008., zbog čega je kažnjenja s 45 dana zatvora i 200 američkih dolara.

No, povećem dijelu publike ipak je zanimljiva zbog zanosnog izgleda od kojeg ne bježi već ga koristi ponosno. Kao i u ovom slučaju kad je fanove "počastila" zanimljivom fotografijom na Instagramu...

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?