NEODLUČNA SLAĐA

Zbog infarkta dala otkaz, a samo dan kasnije obožavatelje začudila novom odlukom

Pixsell
16.05.2019.
u 12:20

Slađana Petrušić trudi se težiti zdravom načinu života, zato je mnoge iznenadilo kada je objavila da je razlog izbivanja s televizije bio - infarkt.

Slađana Petrušić, hrvatskoj javnosti poznatija kao Slađa iz Malnarove "Noćne more", nakon što je nedavno objavila da je imala infarkt, danas vodi drukčije borbe. I to sama sa sobom. 

Naime, na svome Facebook profilu objavila je da se povlači s malih ekrana i napušta emisiju "Provodadžija" te da joj je ovo bilo jedno iskustvo više. Zahvalila je svima koji su bili uz nju i rekla da, iako odlazi, radi to s osmijehom na licu. Odmah je odlučila i zaustaviti moguća nagađanja odlaska pa je u komentarima otkrila da je razlog isključivo zbog zdravstvenih problema. Infarkt nije očekivala, objasnila je još u prijašnjim objavama u kojima je navela i da zdravo živi i brine o sebi. 

Samo dan kasnije bivša pjevačica, koja je danas poznata tv voditeljica, ipak se predomislila. Kako navodi, dobila je savjet za dobrog doktora koji joj je prepisao zanimljiv recept za ozdravljenje. 

Na sve to, našalili su se i njezini obožavatelji koji su sretni jer ipak ostaje, što su pokazali i svojim komentarima.

"Bez tebe nema veselja", poručio joj je jedan od čitatelja.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije