ZGODNI BERLIN

Zavodnik iz serije 'La Casa de Papel' u vezi je s ljepoticom iz susjedstva

Foto: Netflix, Promo
1/4
27.05.2020.
u 07:28

U srpnju mu izlazi debitanstki roman u kojem piše o svojem alter egu, ratniku Filipu u vremenu Rimskoga Carstva,a opremit će ga ilustracijama koje je radio s Tatianom

Pedo Alonso (48) španjolski je glumac koji je osvojio srca obožavateljica diljem svijeta zahvaljujući ulozi Berlina o Netflixovoj hit seriji "La Casa De Papel". No, njegovo srce već godinama pripada jednoj Srpkinji, rodom iz Svilajnca. Ona je hipnoterapeutkinja Tatiana Đorđević, čije je umjetničko ime Tixie Jambass.

-  U mladosti sam bio vrlo tjeskoban, a u 33. sam se naprosto slomio. Nisam vjerovao u sebe, ništa što sam radio nije mi se sviđalo. Činilo mi se kao da ispred mene nema smislenog puta. Odlučio sam napraviti veliki rez i promijeniti svoj život. Kao mladić sam htio sve odmah. Jurio sam kroz život, dok danas sve volim raditi sporo i temeljito, tako doista uživam - kazao je glumac za Gloriju. 

Inače, u srpnju mu izlazi debitanstki roman u kojem piše o svojem alter egu, ratniku Filipu u vremenu Rimskoga Carstva,a opremit će ga ilustracijama koje je radio s Tatianom. 

- Prije sam bio veliki pobornik figurativnog slikarstva, ali sada s Tatianom kombiniram neofiguralizam i apstrakciju. Zajedno stvaramo, pa tako i svoja djela potpisujemo zajedničkim imenom Magü - kazao je Alonso koji ne želi biti hollywoodska zvijezda, nego mu je bliža južnoamerička kinematografija. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?