UŠULJALA JOJ SE U KUĆU

Zastrašujuća priča o ženi koja je uhodila Pamelu Anderson

02.03.2018.
u 19:30

Nepoznata žena ušuljala se u kuću Pamele Anderson i tri dana je bila u sobi za goste i ostavila joj je pismo u kojem je napisala da je želi dotaknuti...

Gostujući u showu Piersa Morgana glumica Pamela Anderson ispričala je kako je imala problema s jednom ženom koja ju je uhodila.  

Ta žena je čak provalila u kuću zvijezde "Spasilačka služba" i živjela je tri dana u njenom domu. Prije sedam godina ušuljala se u Pamelinu kuću i  smjestila se u gostinjsku sobu koju Pamela u to vrijeme nije koristila. 

Napisala je i Pameli pismo u kojem je napisala ovo: Nisam lezbijka, ali želim te samo dotaknuti.  Pamela je ispričala Piersu kako je uopće shvatila da u njenoj kući živi nepoznata žena.

- Moja mama je trebala doći u Los Angeles na operaciju i s njom u pratnji je došao i moj tata i krenula sam im pripremati gostinjsku sobu. Kad sam otvorila vrata sobe na krevetu je ležala plavuša u kostimu kakav sam nosila u "Spasilačkoj službi". Tada sam i pronašla pismo u kojem piše da me želi dotaknuti - ispričala je Pamela.

Užasno se osjećala kad je shvatila da su njeni sinovi i ona tri dana živjeli pod istim krovom s nepoznatom osobom i da to nisu ni znali. Nakon toga je pojačala mjere osiguranja. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije