POSLUŠNA VOJVOTKINJA

Zašto Kate Middleton nikada ne lakira nokte? Postoji objašnjenje i za to

23.10.2017.
u 19:40

Kako piše Marie Claire ženama iz kraljevkse obitelji zabranjeno je da nose lakove jarkih boja koji su upadljivi i nikada se s takvim lakom ne smiju pojaviti u javnosti.

Kakvu modu i koje dizajnere voli Kate Middleton dobro je poznato, kao što je poznato i da svaki komad koji vojvotkinja od Cambridgea obuće u javnosti bude rasprodan u kratkom roku.

O njenim make up rutinama i sadržaju kozmetičke torbice ne zna se puno, ali dobro je poznato koji proizvod Kate sigurno nema u kozmetičkoj torbici. Naime, vojvotkinja nikada ne nosi lak za nokte, baš kao što ga nikada nije nosila ni kraljica i to je još jedno od nepisanih pravila kojih se supruga princa Williama mora pridržavati.

Kako piše Marie Claire ženama u kraljevskoj obitelji zabranjeno je nositi upadljive lakove jarkih boja i mogu koristiti samo prozirne. Nakon ove informacije kozmetički saloni bi mogli ostati bez posla ako i ovo postane trend koji će slijediti obožavateljice Kate Middleton. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?