ODLUČIO PROGOVORITI

Williamu prekipjelo: 'Mi smo sada dva odvojena svijeta. Tužan sam'

Press Association/Pixsell
12.01.2020.
u 17:15

Princ Harry je u listopadu prvi put priznao da postoje tenzije između njega i starijeg brata Williama. Naime, već neko vrijeme se šuška da braća nisu u dobrim odnosima.

Razdor u obitelji potpuno je narušio odnos Harryja i Williama koji su već neko vrijeme u svađi. 

– Cijeli sam život podržavao i štitio Harryja, ali više ne mogu. Mi smo sada dva odvojena svijeta. Tužan sam zbog toga. Sve što mogu učiniti jest podržati ga i nadati se kako ćemo opet razmišljati na sličan način – povjerio je William jednom prijatelju.

Princ Harry je u listopadu prvi put priznao da postoje tenzije između njega i starijeg brata Williama. Naime, već neko vrijeme se šuška da braća nisu u dobrim odnosima.

 - William i ja krenuli smo drugim putevima... Braća imaju dobre i loše dane, uvijek ćemo biti tu jedan za drugoga, ali jednostavno se više ne viđamo, nemamo vremena, prezaposleni smo -  kazao je Harry u jednom intervjuu za vrijeme turneje Afrikom i tako odgovorio na glasine o tome da je njihov odnos narušen.

Mnogi su uvjereni da je za to ponajviše kriva Meghan Markle, jer su se počeli svađati u vrijeme kada je ona ušla u njihove živote. Uragan Meghan, kako su je mnogi nazivali, od početka veze s princom krši pravila, što William ni njegova supruga Kate Middleton ne žele podržavati. Isto tako, William je na početku veze s bivšom glumicom savjetovao bratu da stane na loptu i pričeka s vjenčanjem, no Harry ga nije poslušao i to ga je povrijedilo.

Osim toga, William i princ Charles osuđuju medijske istupe mladog bračnog para, a nitko u Buckinghamskoj palači ih nije podržao kada su odučili tužiti britanske tabloide. Kroničar kraljevske obitelji Richard Palmer čak tvrdi da se svi srame te odluke.

Prve naznake velikog razdora u kraljevskoj obitelji počele su kada su vojvode objavile da više neće raditi zajedno na humanitarnim projektima. Njihove dobrotvorne zaklade su se razišle i počele samostalno djelovati, a Harry i Meghan su prekinuli sve poslovne i formalne odnose s Williamom i Kate.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije