Nogometaš

Vrsaljko objavio rijetku fotografiju sa sinom, a svi se pitaju samo jedno

vrsaljko sin
22.09.2021.
u 17:26

Hrvatski nogometaš i igrač Atletico Madrida Šime Vrsaljko inače nije posebno aktivan na društvenim mrežama, a na njima ne voli posebno pokazivati niti svoga sina. Nije ga bilo posebno neko vrijeme dok nije briljirao niti na sportskom borilištu. Mučio se  s povratkom na travnjak nakon teške ozljede,  a u šest utakmica španjolske Primere samo je dva puta ušao u igru s klupe za pričuve. Prvi put u 1. kolu kada je protiv Celte u igru ušao u 97. minuti, dok je drugi put zaigrao ovog utorka kada je Atletico gostovao kod Getafea i pobijedio 2-1 u ogledu 6. kola Primere.

Vrsaljko je u igru ušao u 84. minuti, a šest minuta kasnije je asistirao za - pobjedu. Inače, Getafe je vodio 1-0, ali je potom oba gola za goste postigao Urugvajac Luis Suarez. Ta je pobjeda, čini se, stvarno oraspoložila našega srebrnog vatrenog, a vjerujemo da je tome posebno pridonijela i njegova asistencija. 

Tako je Šime u srijedu jako aktivan i na svome Instagramu. Podijelio je fotografiju s utakmice, a  onda se pohvalio i svojom kožnom kapicom uz zamamni osmijeh zbog kojeg su ga žene često prozivale najljepšim nogometašem naše reprezentacije ili barem jednim od najljepših. A ono što žene posebno 'rastopi' su muškarci koji znaju s djecom, a naš Šime definitivno zna. 

Nakon drugo vremena objavio je fotografiju sa svojim plavokosim sinom, a svi se pitaju - što je to ispod stola?

Oni obožavatelji koji nisu postavili to pitanje su pohvalili našega šarmantnog nogometaša u brojnim komentarima koje je dobio pod fotografijom uz tisuće lajkova.

Šime je i na toj fotografiji s kožnom kapicom, bež natkošuljom i bijelom majicom privukao pažnju, baš kao i svojim zanimljivim tetovažama i nakitom.  U opis objave nogometaš je stavio samo emoji srca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije