NAKON KANADE

Vraćaju se? Princ Harry i Meghan Markle prihvatili kraljičin poziv

Reuters
16.03.2020.
u 14:45

Kraljica tijekom ljeta bojavi u svojoj rezidenciji Balmoral u Škotskoj, a tamo ih je pozvala i prošlog ljeta, no nisu došli. Archie će ove godine u svibnju proslaviti prvi rođendan, a nakon povratka u Veliku Britaniju susrest će se i s djedom Charlesom, no ne zna se hoće li ga vidjeti i stric William.

Prince Harry i Meghan Markle objavili su kako će se tijekom ljetnih praznika vratiti iz Kanade u Veliku Britaniju, kako bi kraljica vidjela praunuka Archieja. Kako piše Pagesix, kraljica Elizabeta II. bila je jako tužna kada vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nisu doveli Archijea kada su nedavno u Londonu obavljali svoje posljednje kraljevske dužnosti. 

Kraljica tijekom ljeta boravi u svojoj rezidenciji Balmoral u Škotskoj, a tamo ih je pozvala i prošlog ljeta, no nisu došli. Archie će ove godine u svibnju proslaviti prvi rođendan, a nakon povratka u Veliku Britaniju susrest će se i s djedom Charlesom, no ne zna se hoće li ga vidjeti i stric William.

Kako pišu britanski mediji, jedan od razloga odlaska bračnog para u Kanadu je i zahlađenje odnosa između Williama i Harryja. Nakon njihovog preseljenja u Kanadu mali Archie nije se vratio u Veliku Britaniju. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije