TEŠKI DANI

Victoria Beckham u golemim problemima!

Instagram
18.12.2018.
u 20:15

Victoria ima trgovine u Londonu i Hong Kongu, a luksuzne odjevne komade, obuću i modne dodatke s vlastitim potpisom prodaje i u robnim kućama poput Harveyja Nicholsa, Selfridgesa i američkog Bloomingdale'sa

Modno carstvo modne dizajnerice Victorije Beckham godinu završava s ozbiljnim novčanim gubicima. 

Njezin luksuzan modni brend ove godine je završio u minusu od 10,5 milijuna funti (oko 86,5 milijuna kuna), u odnosu na prošlogodišnjih 8,5 milijuna funti (oko 70 milijuna kuna), jer je nastavila intenzivno ulagati u poslovanje, uključujući potpuni remont službene internetske stranice.

Victoria ima trgovine u Londonu i Hong Kongu, a luksuzne odjevne komade, obuću i modne dodatke s vlastitim potpisom prodaje i u robnim kućama poput Harveyja Nicholsa, Selfridgesa i američkog Bloomingdale'sa. Prihodi modnog brenda Victorije Beckham skočili su za 17 posto u odnosu na prošlu godinu, s osiguranih 42,5 milijuna funti (oko 350 milijuna kuna), što je značajan pomak u odnosu na godinu ranije, kad je prodaja stagnirala.

Victoria Beckham je ove godine potaknula posao dizajniranjem ograničene modne kolekcije za američki lanac trgovina Target, a ona se uspjela rasprodati u nekoliko sati od lansiranja.

Ove godine Victoria je također potpisala unosan modni ugovor sa sportskim brendom Reebok te proslavljenim košarkašem i poduzetnikom Shaquilleom O'Nealom.

NEO je dioničar u tvrtci zajedno s Beckham Brand Holdings kojeg su vlasnici David i Victoria i XIX Entertaiment. –Unatoč teškom poslovanju nastavljaju ulagati u budući rast i grade svoj vodeći tim - zaključuju iz tvrtke.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije