ŽIVE U BERLINU

Vesna Pisarović otkrila razlog zbog kojeg ne priča o braku sa sinom Milorada Pupovca

Dusko Jaramaz/Pixsell
21.02.2020.
u 15:37

Pjevačica će 28. ožujka održati veliki koncert "Probudi mi ljubav" u Domu sportova gdje će pjevati svoje velike pop hitove.

Vesna Pisarović posljednjih godinu dana opet uživa veliku popularnost u Hrvatskoj i njezini nastupi su uvijek rasprodani, a publika na koncertima od početka do kraja nastupa s Vesnom u glas pjeva njezine hitove. Iako se Vesna zadnjih godina više posvetila jazz izričaju publika i dalje obožava njezine pop skladbe koje su je proslavile. 

- Ne mogu reći što je, ali mislim da je riječ o nekoj nostalgiji, ne za mnom, Vesnom Pisarović, nego mislim da nema više tog  zvuka, a zvuk koji sam tada svirala i pjevala potekao je s kraja 90-ih, raspjevani San Remo refreni, modulacije...  Da sutra umrem, takvih pjesmama više nema - objasnila je Vesna u razgovoru za IN Magazin.

Njezini hitovi poput "Dolje na koljena" i "Jutro donosi kraj" publici su i nakon 20 godina i dalje omiljene i zato je Vesna odlučila nakon duge stanke opet snimiti i  pop album. Nedavno je snimila jazz album na kojem je na neobičan način obradila sevdalinke a ubrzo će snimiti i pop album za koji je pjesme pisala od 2006. godine. Kaže kako je riječ o vrlo liričnim i jednostavnim melodijama i već ima viziju kako bi to sve skupa trebalo zvučati.

Na veliku radost Vesninih obožavatelja pjevačica će 28. ožujka održati veliki koncert "Probudi mi ljubav" u Domu sportova. Vesna najavljuje kako će to biti veliki tulum podijeljen u tri dijela. Hoće li u publici biti i Vesnin suprug  Ozren Pupovac, sin saborskog zastupnika Milorada Pupovca, nije poznato jer o svom braku Vesna malo priča u javnosti. Vesna i Ozren zadnjih godina su adresu u Zagrebu zamijenili onom u Berlinu, a ovom prilikom otkrila je zašto ne voli pričati o svom privatnom životu.

- Što ako kažem da je lijepo i sretno i sve pokvarim, onda bolje da šutim - kaže Vesna. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije