IVANA KNOLL

Vatrenoj Hrvatici poruke šalju nogometaši Reala i Juventusa, ispričala je detalje

18.08.2022.
u 14:50

Ivana Knoll dobila je titulu najljepše navijačice naših vatrenih, a obožavatelje kojih je na Instagramu preko 557 tisuća redovito razveseli izazovnim izdanjima

Nakon Svjetskog prvenstva u nogometu održanog 2018. godine u Rusiji Ivana Knoll dobila je titulu najljepše navijačice naših vatrenih, a obožavatelje kojih je na Instagramu preko 557 tisuća redovito razveseli izazovnim izdanjima.

A sada je u intervjuu za srpski Telegraf ispričala detalje o svom životu. Sve je krenulo na utakmici Hrvatske i Nigerije u Kalinjingradu na SP-u u Rusiji. 

- To je bilo šokantno i za mene. To je bilo na prvoj utakmici u Kalinjingradu, ja sam radila srce za svoj Instagram profil. To je bio trenutak kada su svi fotografi došli, ja sam pomislila ostat će na tome, ali četiri godine kasnije još je to aktualno. Davala sam intervjue za sve strane medije, FIFA, BBC, ne znam više za koga. To je bilo stvarno fenomenalno i uspjeh moje zemlje za koji ne znam kada će se ponoviti. Lijepa uspomena, koju je teško nadmašiti - rekla je Knoll. 

Ivana Knoll kaže da joj poruke šalju i brojni nogometaši. Ispričala je i iz kojih klubova. 

- Evo, Juventus i Real Madrid. Ta dva ću vam otkriti i to je to - rekla je Knoll, a na pitanje ima li oženjenih među njima odgovorila: 

- Neću to komentirati. Sve ovisi, svatko od njih ima svoj način pisanja. Ne mogu reći da je bilo neugodno, bili su stvarno ok. Ne mogu reći da nemam odvratnih poruka u inboxu, jer znate kakvih ljudi ima. A za nogometaše imaju svoju školu, nisu od jučer. 

Kaže da će opet biti u Kataru i navijati za Hrvatsku, ali i Srbiju. 

- Znam da ste se plasirali, čestitam na tome. Osim svoje zemlje navijam za sve naše susjede, naravno želim vam što više uspjeha. Prvo svojoj zemlji, a onda vama - zaključila je Ivana Knoll.

Komentara 1

IJ
I ja tebi
19:09 18.08.2022.

Uff mala je ko avion

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije