ATRAKTIVNA HRVATICA

Vatrena navijačica Lena poslala poruku iz Mannheima: Sretno Hrvatska, pobjeđujemo sa 3:2

09.12.2022.
u 15:03

Hrvatska je među osam najboljih na svijetu i na to moramo biti ponosni - poručila je

Veliku pažnju tijekom Svjetskog prvenstva u nogometu privukla je Magdalena Keškić koja je postala ozbiljna konkurencija najvatrenijoj navijačici naših reprezentativaca Ivani Knoll. Magdalena je u Dohi boravila u pratnji oca Tomislava, braće Ivana i Marija te stričeva Mate i Vjekoslava. No potom se vratila u Mannheim, gdje živi, te poslala poruku vatrenima.

- Dragi navijači, bliži nam se velika utakmica četvrtfinala s Brazilom. Ona nam može donijeti mnogo toga, a nemamo što za izgubiti. Hrvatska je među osam najboljih na svijetu i na to moramo biti ponosni. Znamo da je Brazil jako težak protivnik, ali vjerujem da ih možemo pobijediti. Zato je moja prognoza - 3:2 za Hrvatsku! Bit će puno golova, a nadam se da se sljedeći put vidimo u polufinalu u Dohi. Sretno, vatreni! - poručila je Magdalena.

Na Instagramu ova Hrvatica koja živi u Njemačkoj ima tristo tisuća pratitelja i na ovoj mreži pohvalila se fotografijama s tribina na kojima je pažnju privukla svojim osebujnim modnim kreacijama s prepoznatljivim kockastim uzorkom. Moda je očito njezina strast jer je s bratom Ivanom, koji je također popularan na društvenim mrežama, pokrenula marku odjeće CroatiaWear, kojom promoviraju Hrvatsku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?