Naslovnica Showbiz

'Uništila si me!': Milijanina majka se javno odrekla kćeri

Slađana se odlučila javno odreći svoje kćeri Milijane, koja je kako tvrdi, javno lagala. Navodi i da se njezine kćeri već ranije odrekla cijela obitelj, no iako ju je prvo podržavala sada to više ne želi.
15. travnja 2019. u 10:45 0 komentara 408 prikaza

U srpskom reality showu 'Parovi' oglasila se i Slađana, majka 21-godišnje Milijane Bogdanović koja je u vezi sa 74-godišnjim Milojkom Božićem. 

Ona se javila u emisiju uživo i odlučila javno odreći svoje kćeri Milijane, koja je kako tvrdi, javno lagala. Navodi i da se njezine kćeri već ranije odrekla cijela obitelj, no iako ju je prvo podržavala sada to više ne želi. 

- Pošaljite Milijanu u neku ustanovu - rekla je Slađana pa dodala: 'Ja nemam više kćer u realityju'.

- Uništila si me, nosit ćeš me na duši - rekla joj je majka.

Slađanu je razbjesnilo Milijanino priznanje da je njezin otac pio, da ih je maltretirao i da zbog toga često nije išla u školu. 

Njezina majka je rekla kako ju je otac već prije izbacio iz kuće jer se viđala sa starijim muškarcem, a potvrdila je i da je njezina kći bila seksualno zlostavljana, no kaže da je sve ostalo što je Milijana rekla o svome ocu - čista laž. 

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.