Legendarni Mike

Tyson ponovno objavio snimku s treninga

23.06.2020.
u 11:17

Mike Tyson vratio se treninzima i želi se boriti u humanitarnim mečevima, a legendarnom boksačkom prvaku dvije borbe ponudio je prvak UFC-ove poluteške kategorije - Jon Jones.

Jones je nedavno poručio kako želi napustiti UFC nakon što su odbili dati mu više novca za potencijalnu borbu u teškoj kategoriji s Francisom Ngannouom, a s obzirom na to da u svojoj kategoriji dominira godinama, čini se da bi mu zanimljivija bila revijalna borba s Tysonom.

"Jon Jones se mora boriti sa mnom ako želi zaraditi neki dobar novac", nedavno je poručio Tyson, a Jones je odgovorio:

"Mike, borit ću se s tobom u ringu ako mi obećaš pravu borbu u oktagonu nakon toga. I zbog toga što te poštujem toliko, obećavam da ti neću ništa slomiti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Training smarter every day. @smartcups SmartCups.com

A post shared by Mike Tyson (@miketyson) on

Dok čekamo informaciju s kim će se Tyson boriti u humanitarnom meču, bivši prvak se vrijedno priprema za povratak u ring, a na svom Instagram profilu ponovo je objavio snimku s treninga, koji je komentirao i Jones.

Čini se da su svi oduševljeni formom 54-godišnje boksačke legende. Ipak, borba s Jonesom malo je vjerojatna i Tyson će vjerojatno u ring s nekim drugim boksačkim veteranom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije