Ilma Karahmet

Trebalo joj je dosta vremena da liniju dovede u red: Pjevačica uspjela smršaviti 20 kilograma

Foto: Instagram
1/4
22.11.2021.
u 08:22

— Trebalo je baš dosta vremena, da sam bila na nekoj strogoj dijeti možda bi bilo brže - rekla je Ilma u emisiji "Grand news" i dodala:

Pjevačica Ilma Karahmet prvi put se na javnoj sceni pojavila sudjelovanjem u glazbenom natjecanju X Factor Adria izvođenjem pjesme "Ima jedan svjet". Ona je u tom natjecanju stigla do finala, da bi se kasnije prijavila na drugo glazbeno natjecanje - 2018. godine i tada pobijedila. 

Međutim, ono što je pjevačicu u posljednje vrijeme najviše mučilo jesu njezini kilogrami. Kako je rekla, uspjela je "skinuti" čak 20 kilograma, piše Glossy.

Foto: Instagram

— Trebalo je baš dosta vremena, da sam bila na nekoj strogoj dijeti možda bi bilo brže - rekla je Ilma u emisiji "Grand news" i dodala:

— Inače volim uživati u životu, ne volim se opterećivati nekim stvarima, glazba je nešto najljepše što radim, tako da mi je to na prvom mjestu. Imam dobrog prijatelja koji baš ima problema s kilažom, ali je jako dobra duša i malo je pričao samnom i nikad se ne bi odlučio na taj korak operacije želuca, jer želi sebi dokazati da je jak i da može izgubiti višak kilograma i dobro mu ide. Nisam protivnik toga, tko želi samo napred, naglasila je. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije