POVRATAK U KOKPIT

Tom Cruise predstavio prvi trailer dugoočekivanog nastavka 'Top Guna'

19.07.2019.
u 17:50

Premijera filma "Top Gun:Maverick" bit će u lipnju 2020., dakle punu 31-u godinu nakon premijere prvog dijela. U drugom dijelu će se ostarjeli Cruiseov Maverick, koji je dogurao samo do čina kapetana, morati boriti s dronovima i avionima pete generacije.

Tom Cruise jučer je iznenadio posjetitelje Comic-Cona u San Diegu, gdje se pojavio kako bi predstavio prvi trailer za nastavak legendarnog filma "Top Gun". Premijera filma "Top Gun:Maverick" bit će u lipnju 2020., dakle punu 31-u godinu nakon premijere prvog dijela. U drugom dijelu će se ostarjeli Cruiseov Maverick, koji je dogurao samo do čina kapetana, morati boriti s dronovima i avionima pete generacije.  

- Već godinama mi iznova postaljate isto pitanje: Zašto ne snimiš još jedan film? Kad ćeš snimiti nastavak? Već 34 godina vi ste bili sa mnom jako strpljivi. Osjećao sam da je moja odgovornost da vam uzvratim istom mjerom. Imam ovdje nešto ako želite pogledati. Ovo je naš prvi trailer. Vi ste prvi ljudi na svijetu koji će ga vidjeti. I sve što ćete vidjeti u ovom filmu je stvarno. Za mene, "Top Gun" je film o natjecanju, o obitelji, žrtvovanju, junaštvu, zrakoplovstvu. To je ljubavno pismo zrakoplovstvu - rekao je Cruise oduševljenim posjetiteljima.  



 

Redatelj filma je Joseph Kosinski, a uz Cruisea glume Miles Teller kao Bradley Bradshaw, sin pokojnog Goosea, Val Kilmer vraća se kao Iceman, a tu su još i Jennifer Connely, Jon Hamm, Ed Harris i drugi.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije