NEPOZNATI DETALJI IZ ŽIVOTA

Tajči sasvim otvoreno: 'Sramila sam se divlje prošlosti, a za silovanje sam krivila sama sebe'

pixsell
17.03.2020.
u 16:50

Za silovanje koje je preživjela krivila je samu sebe, a kako kaže, previše je godina provela srameći se svoje prošlosti.

Hrvatska pjevačica Tatjana Matejaš Tajči najavljuje knjigu u kojoj će pisati o svojim iskustvima s estrade, depresijama, negativnim životnim situacijama, ali i kako se ona iz toga uspjela izvući pozitivna. 

- U knjizi ću pisati o svemu što se događa kad smo slomljeni, ali nastavljamo dalje. I kako nam glazba može pomoći - rekla je Tajči za 24 sata.

Tajči je na pozornici još od svojih djevojačkih dana, točnije, od 1974. na Zagrebfestu, a na toj istoj pozornici pjevala je i iduće dvije godine. No, prvi put u kategoriji odraslih nastupila je 1987. s "Noć kristala".

- Imala sam samo 17 godina i otpjevala sam tu lijepu, ali vokalno i lirski zahtjevnu pjesmu. Cijeli moj razred je došao i navijao za mene. Te noći stvorila sam povijest. Bila sam prva debitantica koja je osvojila nagradu za najboljeg novog umjetnika i treće mjesto. Tad je krenula moja karijera. Tada to nisam znala, one prirodne kovrče bile su moja supersila - prisjeća se.

Međutim, život joj se tada polako, ali sigurno počeo mijenjati, upala je u svijet, kako je rekla, moćnih i požudnih muškaraca. Za silovanje koje je preživjela krivila je samu sebe, a kako kaže, previše je godina provela srameći se svoje prošlosti.

- Sramila sam se svoje “divlje” prošlosti. Jednom, dok sam pjevala, konačno sam dopustila svom tijelu da se kreće i sad se dobro osjećam - kazala je. 

Pjevačica i dalje tvrdi da joj u vrijeme njezine najveće popularnosti novac i slava nisu pomogli da zaboravi sve čega se nagledala. Slomilo ju je pa je pobjegla u Ameriku. U Americi je pjevala po crkvama, a preko sestri karmelićanki upoznala je i pokojnog supruga Matthewa Camerona. Vodila je i show “Waking Up in America“, motivacijsku emisiju u kojoj su gosti iznosili iskustva borbe sa svojim problemima. Unutarnji mir, rekla je, ni tad nije pronašla, pišu 24 sata. 

- Sve je u mom životu bilo dobro, ali sam svejedno osjećala da nešto nedostaje. Bila sam u depresiji. Nisam znala kako moj život treba izgledati, ali sam točno znala kako se želim osjećati - rekla je Tajči.

No nakon smrti supruga 2017. godine, pokrenula je ljetovanje “Retreat&Sea Cruise”. Polaznici osmodnevnog programa s Tajči su meditirali, jeli i tražili sreću. Kako joj je dobro išlo, Tajči je napravila i stranicu na kojoj se ljudi mogu prijaviti na krstarenje i ove godine. Početna cijena 2018. je bila 17.000 kuna, a 2019. od 13.900 za donju palubu i 15.250 za glavnu palubu po osobi. 

 

Komentara 1

BO
Bogodol
07:09 18.03.2020.

Malo-malo javi se Tatjana, otišla iz Hrvatske i ponovo se želi vratiti na trenutak kako bi unovčila kojim koncertom svoj mali bljesak u estradi. Zamjeram joj što niti jednom djetetu nije dala Hrvatsko ime, sva imena židovska, ako ne griješim, ako je se odrekla Hrvatske Države neka bude sretna tamo gdje je otišla i neka se ne vraća čak ni u tekstovima, želim joj osobni blagoslov i sreću no ovo sa pokušajem da unovči svoju nekadašnju popularnost mi je jako nisko i ne želim ga nazvati pravim imenom.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije