SLAVNI SUKOB

Svađama nema kraja! Brata ne želi na svojoj svadbi, ali o svemu je odlučila - mama

PA/Pixsell
20.09.2019.
u 12:15

Braća Noel i Liam Gallagher su u dugogodišnjoj svađi, a to se neće promijeniti ni uoči Liamovog vjenčanja.

Braća Noel i Liam Gallagher su u dugogodišnjoj svađi, a to se neće promijeniti ni uoči Liamovog vjenčanja. Naime, Liam će uskoro  po treći put reći 'da, uzimam' svojoj zaručnici Debbie Gwyther, a na svečanu ceremoniju bez intervencije majke ne bi pozvao brata Noela.

- Noel će dobiti pozivnicu jer mi je mama rekla da ga moram pozvati. I napravit ću to, dobit će kuvertu na adresu - rekao je Liam i dodao kako ne očekuje da će se Noel pojaviti. - Neće se pojaviti, ali nikada ne znate. Kao što sam već rekao, odlaze na otvaranje svega i svačega pa možda odluče doći i na vjenčanje - kazao je Liam koji iza sebe ima brakove s Patsy Kensit i Nicole Appleton, a za Debbie tvrdi da je njegova "mala Yoko".

- Uzbuđeniji sam od nje. Znam da je ovo do kraja života. Ona je prava, ona je moja mala Yoko - rekao je Liam koji je za dopuštenje za vjenčanje pitao njezinog oca.

Podsjetimo, u lipnju ove godine Noel je podijelio presliku poruka koje je Liam slao njegovoj 19-godišnjoj kćeri Anais govoreći joj da upozori svoju pomajku da mora biti "vrlo oprezna". Liam se kasnije ispričao njihovoj majci Peggy, ali i nećakinji što ih je izložio svom djetinjastom ponašanju. Braća su trenutno u svađi zbog dokumentarca kojeg radi Liam. 

Noel mu otežava na sve moguće načine, primjerice, ne da mu koristiti glazbu Oasisa u filmu, a nedavno je kako ga ne može ni gledati te da definitivno neće pogledati dokumentarac u kojem Liam "mijenja povijest i govori kako je divna osoba i obiteljski čovjek".

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?