Široki Brijeg

Sutra počinje drugo izdanje Street Food Festa

22.07.2021.
u 13:23

Samo jedan dan nas dijeli od početka drugog izdanja Street Food Festa, a u nastavku donosimo detaljan trodnevni program.

U petak, 23. srpnja od 17 sati na parku Sajmište izlagači će otvoriti svoje kućice i početi s pripremom najukusnijih specijaliteta. 

U 17:45 planirano je službeno otvaranje festivala i predstavljanje izlagača koji ove godine dolaze iz cijele Bosne i Hercegovine i Hrvatske. 

Limena glazba Humac u 18 sati započet će s glazbenim dijelom programa, a pola sata kasnije s radom započinje i Kids corner. Lola klaunice zabavljat će mališane i zajedno s njima modelirati balone. 

Od 19:30 na programu je Vinyl party by DJ Tomo, a u 21:30 nastupaju Vinko Ćemeraš i Talvi Tuuli. 

U subotu, kućice s radom počinju također od 17 sati, a Kids corner by Lino na programu je od 17:45. 

Na Lino pultu dijelit će se baloni, a pripremljen je i zid Lino za fotkanje koji će zasigurno privući veliku pozornost. Uz sve to, Lino Podravka dijelit će i svoje proizvode, a djecu će cijelo vrijeme zabavljati Lino maskote.

Hip hop party by DJ Mayer na programu je od 20 sati, a veliki koncert splitskog TBF počinje u 21:30 sati, s čim i završava druga večer festivala. 

U nedjelju je otvaranje kućica planirano nešto ranije, tako da će kuhari i chefovi s pripremom hrane početi već od 16 sati. Od 17:30 na rasporedu je Kids corner, a djecu će zabavljati članice Cheerleading kluba Široki. 

U 19:30 nastupa grupa Rock trajanja, a iza toga organizatori će dodijeliti nagrade najboljim izlagačima. Festival završava koncertom grupe Not Jane koji počinje u 21 sat. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije