Ljubav je to

Supruga Tysona Furyja objavila njihovu fotku iz mladosti, nije vjerovala da ima 17 godina

23.10.2021.
u 13:25

Britanski boksač Tyson Fury (33) obranio je nedavno titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji i gotovo svakodnevno je tema u sportskim medijima. Ovoga puta u centar pažnje dospio je nakon što je njegova supruga Paris objavila zajedničku fotku iz tinejdžerskog doba kada je imao samo 17 godina.

Paris i Tyson Fury imaju šestero djece, a supruga irskog borca objasnila je kako su se upoznali.

"Upoznali smo se jednom ranije, a onda i na mom 16. rođendanu. Nisam mogla vjerovati da je stariji samo godinu dana od mene, mislila sam da mu je 25. Odmah sam ga zavoljela jer je bio drugačiji od ostalih", napisala je Paris uz opis fotografije, te je dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Fury (@parisfury1)

 

"Nisam odmah pristala izaći s njime iako me puno puta zvao. Bio mi je prvi dečko. Na našem prvom sastanku smo bili u kinu i gledali King Konga. Kasnije je rekao roditeljima da će me oženiti. Gledajući ove stare fotografije, jasno mi je da nisam mogla ni sanjati da će sve ovako izgledati. Od našeg prvog poljupca do šestero djece", napisala je Paris.
Podsjetimo, Fury je u borbi za WBC pojas nokautirao 35-godišnjeg Amerikanca Deontaya Wildera u 11. rundi u T-Mobile Areni Las Vegasu pred 20.000 gledalaca i sada u karijeri ima 31 pobjedu (22 nokautom) i remi protiv Wildera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije