PONOVNO PODIŽE PRAŠINU

Supruga Mirka Alilovića oplela po gay voditelju: 'Oči bih mu iskopala'

Dalibor Urukalović/PIXSELL
08.02.2020.
u 15:15

Iva Alilović osvrnula se na TV voditelja koji je nakon 27 godina braka supruzi priznao da je homoseksualac.

Britanskim medijima jučer je odjeknula vijest da je Phillip Schofield, voditelj najpopularnije britanske emisije This Morning, nakon 27 godina braka supruzi priznao da je homoseksualac. Vijest je doprijela i do Ive Alilović, supruge rukometaša Mirka Alilovića, koja je na društvenim mrežama oplela po voditelju.

-Tužno, ja da sam mu žena koja mu je rodila djecu, ja bi mu oči iskopala! I sada se trebamo diviti njemu na hrabrosti koju je imao da kaže šta je rekao?, da je pošten ne bi pravio djecu i drugome uništavao život, a upravo to je napravio! Ovo je za svaku osudu - poručila je Iva, a s njezinim komentarom složilo se gotovo 200-tinjak korisnika Facebooka.

 

 

Bilo je i onih koji ne dijele Ivino mišljenje. - Ovdje se ipak ne slažem s tobom. On je svoje pošteno napravio i bio ok duže vremena nego heterodegenerici koji se ožene pa dogodine rastave - poručio joj je jedan od korisnika.

Inače, Iva se u fokusu javnosti našla i u srpnju prošle godine kada je na društvenim mrežama postavila oglas za dadilju koji je izazvao bijes mnogobrojnih korisnika.  Gospođa Alilović napisala je oglas u kojem traži stariju gospođa za pomoć u održavanju kućanstva i brizi oko trojice sinova - Ivana (7), Mate (5) i najmlađeg Ante.

- Traži se starija gospođa, koja je izašla iz menopauze, a pri tome ostala dobrih živaca, za brigu o domaćinstvu i o djeci i koja bi išla živjeti izvan Hrvatske. Tražimo nekog vrijednog, pozitivnog i dragog! INBOX - napisala je Iva tada na Facebooku.

- Kakav ružan oglas. Užas! Ne brini, doći ćeš i ti u klimaks, kao i sve žene, i nećeš se sprdati s tim. Tvoja djeca neka se boje tebe - napisala je Ivi jedna korisnica. Druga je dodala kako nikad nije pročitala nešto tako ružno.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije