ŠETNJA S MAUROM

Supruga Duje Ćalete Cara objavila fotografiju iz prve šetnje sa sinom: Kao da nije rodila!

instagram
10.09.2021.
u 20:19

Supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca rodila je u Marseilleu, gdje Duje igra za Olympique de Marseille

Adriana i Duje Ćaleta Car 23. kolovoza postali su roditelji dječaka kojem su dali ime Mauro. Supruga našeg nogometnog reprezentativca rodila je u Marseilleu, gdje Duje igra za Olympique de Marseille i sada se pohvalila fotografijom prve šetnje sa sinom i svoje pratiteljice na Instagramu oduševila je linijom i mnoge su komentirale kako izgleda kao da nije ni rodila.

- Mama ko da nije rodilaaa. Pa ženo, k'o da nisi rodila, alooo??!!Predivnaaa!!! Jedva čekam ponovno obući trapke! Trudničke tragedije 😅 Uživajte u svemu, svaki dan je sigurno poseban - napisale su joj pratiteljice ispod fotografije na kojoj Adriana pozira u kratkim jeans hlačama i jednostavnoj crnoj majici.

Adriana i Duje ovo ljeto su se vjenčali u Dubrovniku i to tri mjeseca nakon što su objavili da su se zaručili, a vijest o trudnoći saznali su prošle godine u vrijeme Božića.

Foto: Instagram

- Trudnoća nije bila neplanirana tako da smo se oboje jako razveselili kad smo doznali. Radosnu vijest priopćila sam Duji kao božićni dar, a moram priznati da me jako razmazio od samog početka svojom pažnjom i podrškom u svim mojim slatkim trudničkim mukama - otkrila je Adriana u jednom intervju.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije