TRAŽE LUDE SVOTE

Spice Girls u Vegas dolaze ako ih plate više od Britney Spears

24.04.2019.
u 08:05

Posljednji put grupa je nastupila 2012. godine na zatvaranju Olimpijskih igara u Londonu i već od tada ne prestaju nagađanja o njihovom ponovnom okupljanju.

Popularna grupa Spice Girls mogla bi svoje nastupe dovesti i u Las Vegas, objavio je poznati britanski tabloid, The Sun. 

Razlog zbog kojeg još nisu definirani svi datumi za turneju koja bi se nakon Irske i Velike Britanije trebala nastaviti i u Sjedinjenim Američkim državama, navodno je upravo taj da bi ova popularna grupa 90-ih trebala preuzeti pozornicu Caesars Palacea. Prema pisanju tabloida, najveći zagovornik nastupa u Vegasu je Mel B, koja je 2009. imala priliku biti dio Peepshow burleske u Vegasu. 

Emma Bunton, poznatija kao Baby Spice, za Closer je izjavila da bi pristala na Vegas ako ih plate više nego Britney Spears. Točan iznos nije poznat, no prema izvorima radi se o velikoj svoti novca.  

Posljednji put grupa je nastupila 2012. godine na zatvaranju Olimpijskih igara u Londonu i već od tada ne prestaju nagađanja o njihovom ponovnom okupljanju. Jedna od najpoznatijih članica, Victoria Beckham, neće sudjelovati na turneji koja bi trebala početi 24. svibnja u Dublinu. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije