STRAŠNO

Smrt princeze Diane inspiracija novog zabavnog parka: Posjetitelji će moći glasovati o krivcu nesreće

Reuters/Pixsell
24.05.2019.
u 18:45

'Vidite automobilsku nesreću putem računalne animacije. Nije u lošem ukusu'

Tematski zabavni park naziva 'National Enquirer Live' otvara se danas u američkoj saveznoj državi Tennessee, a bit će baziran na smrti princeze Diane 1997. godine. Posjetitelji će moći svjedočiti 3D preinaci ove tragične automobilske nesreće, a brojni su ljudi diljem svijeta ostali zgroženi ovom viješću. 

Ulaz će se naplaćivati 20 funti, što je oko 170 kuna, a mnogi su ovaj podvig ocijenili bolesnim pokušajem unovčenja strašne kraljevske tragedije, piše The Sun.  

 

 

- To je 3D računalni model, a vi gledate na nešto što izgleda kao Pariz, ali je trodimenzionalno. Prikazat će vam se i put kojim je napustila hotel Ritz dok ju paparazzi jure, bljesak za kojeg mislimo da je zaslijepio vozača, kao i cijeli prikaz kako se to dogodilo. Nema krvi. Nema ništa od toga. Vidite automobilsku nesreću putem računalne animacije. Nije u lošem ukusu - kazao je Robin Turner iz parka. 

 

Međutim, posjetitelji ovog parka bit će pozvani da ispitaju različite teorije zavjere, uključujući i tvrdnje da ju je ubila britanska obavještajna služba. Zatim će biti ispitani o onome što misle da je uzrok njezine smrti i tko stoji iza toga. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije