SLUŽBENO JE

Slavni glumac predao papire za razvod: Pjevačica napokon progovorila o nevjeri

X/Press Association/PIXSELL
23.08.2019.
u 13:35

Miley Cyrus i Liam Hemsworth vjenčali su se u prosincu, ugostivši prijatelje i obitelj na svadbenoj proslavi u njihovoj kući u Nashvilleu.

I službeno je gotovo, danima nakon brojnih fotografija i nagađanja jesu li se pjevačica Miley Cyrus i glumac Liam Hemsworth zaista razišli. 

Prema TMZ-u, glumac je službeno predao zahtjev za rastavu od pjevačice koja se u posljednje vrijeme u medijima pojavljivala u zagrljaju Kaitlynn Carter, bivšom ženom Brodyja Jennera. Zajedno su otputovale tjedan dana nakon što je potvrđeno da se Carter i Jenner također razilaze. 

Izvor blizak paru rekao je da su potpisali predbračni ugovor te da što se podijele imovine tiče neće biti problema, a s obzirom da par nema djecu razvodna parnica će biti jednostavna procedura. Liam i Miley već su neko vrijeme razdvojeni. Na fotografijama iz lipnja Liam je uhvaćen u kupnji namirnica bez vjenčanog prstena. 

Miley i Liam vjenčali su se u prosincu, ugostivši prijatelje i obitelj na svadbenoj proslavi u njihovoj kući u Nashvilleu. 

Ova 26-godišnja pjevačica u svojoj novoj pjesmi 'Slide away' oslovljava prekid kao 'deterioraciju romantike'.

- Jednom davno bilo je za nas/Probudila sam se i sve je postalo prah/Dušo, bili smo u redu i sad više nismo/ Vrijeme je da pustimo - pjeva Miley u novoj pjesmi koja dolazi na novom albumu 'She is here'.

Nakon brojnih špekulacija o razlogu prekida oglasila se i Miley koja je jasno dala do znanja da nevjera nije razlog njihovog prekida.

- Jednom kada smo se Liam i ja pomirili, mislila sam to i bila sam odana. Ovdje nema tajni koje treba otkrivati. Naučila sam iz svakog iskustva u životu. Nisam savršena, ne želim biti, dosadno je. Odrasla sam pred vama, ali suština je da, ODRASLA SAM - napisala je.



 

- Mogu priznati puno stvari, ali odbijam priznati da je moj brak završio zbog varanja. Liam i ja smo zajedno jedno desetljeće. Rekla sam to prije i to ostaje istina, volim Liama ​​i uvijek hoću - objasnila je Miley. 

Unatoč brojnim medijskim natpisima, Miley je odlučila stati na kraj svim tračevima. Njezin suprug nakon ove objave nije dao svoj komentar na trenutnu situaciju. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije