ALEC BALDWIN

Slavni glumac dobio četvrto dijete s 26 godina mlađom suprugom

18.05.2018.
u 14:20

- Idemo ponovno - napisao je Alec pokraj fotografije sa suprugom i novim članom njihove obitelji. Osim sina kojem još nisu dali ime par ima kćer Carmen (4) i sinove Rafaela (2) i Leonarda (18 mjeseci). Alec je otac i 22-godišnje Ireland koju je dobio u braku s Kim Basinger.

Slavni glumac Alec Baldwin (60) i njegova 26 godina mlađa supruga Hilaria dobili su četvrto dijete. 

- Idemo ponovno - napisao je Alec pokraj fotografije sa suprugom i novim članom njihove obitelji. Osim sina kojem još nisu dali ime par ima kćer Carmen (4) i sinove Rafaela (2) i Leonarda (18 mjeseci). Alec je otac i 22-godišnje Ireland koju je dobio u braku s Kim Basinger. Podsjetimo, Ireland je poznati model, koja na društvenim mrežama često postavlja svoje golišave fotografije. 
 

 

Hilaria je nedavno otkrila da je plakala od sreće kada je saznala da će roditi dječaka, kao i da njena kćerkica Karmen nije bila oduševljna tom viješću, jer se nadala da će dobiti sestru. I Hilaria se na svom Instagramu pohvalila dječakom, te je rekla kako je savršen i težak 3,6 kilograma.

Par je u braku od 2012. godine, a lani su obnovili zavjete u prisustvu obitelji i prijatelja. Inače, Hilaria je fitness trenerica, pa je tijekom trudnoće redovito objavljivala vježbe za trudnice.

- Tijekom četiri trudnoće naučila sam prihvatiti prirodne promjene na mom tijelu, ali i voditi brigu o sebi jer znam da su te promjene privremene - rekla je Hilaria.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije