PROGOVORILA JE

Slavna glumica iznenadila fanove: 'Napali su me i maltretirali'

Foto: Profimedia
23.03.2020.
u 08:45

Glumica Reese Witherspoon prokomentirala prokomentirala je ponovno svoje tvrdnje iz 2017. kada je kazala da ju je napastovao jedan redatelj.

Glumica Reese Witherspoon, jedna od najpoznatijih vrckastih plavuša u Hollywoodu progovorila je o neugodnim situacijama koje su joj se događale na snimanjima.

- Sjećam se da sam bila na snimanjima gdje sam bila jedina žena na setu, a oko mene je bilo 150 muškaraca, započela je Witherspoon.

- Možda bi bilo nekoliko žena u garderobi, ja bih, kad sam bila dijete ih pronašla i držala ih se -kazala je. Witherspoon je ranije otkrila da ju je napastovao redatelj kojeg nije htjela imenovati.

- Događale su mi se loše stvari. Napali su me, maltretirali...to se nije dogodilo samo jednom - rekla je je, a potom se i pžalila.

- Rekla sam to jednoj novinarki koja me napala da sam to trebala odmah ili barem ranije prijaviti, zbog čega sam se osjećala uažsno. Pa, nitko vam nema pravo reći kada ćete imati hrabrosti ispričati nešto tako traumatično. Reese nije poznata po pretjeranom seksi imidžu. Kaže da se nikada nije htjela snimati za Maxim ili GQ. 

- Uvijek sam htjela biti smiješna. Zato što ne možeš postati nebitan ako si smiješan. Grudi s godinama počnu ići svaka na svoju stranu, lice se postara, stražnjica se postara, ali ako si smiješan uvijek ćeš imati karijeru - zaključila je glumica. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?