ISABELLA ROSSELLINI

Slavna brineta savjetuje kako održavati ljepotu iznad 50-e

20.04.2018.
u 21:46

Glumica i model Isabella Rossellini, 65-godišnja kći slavne Ingrid Bergman i redatelja Roberta Rossellinija, i danas plijeni pozornost svojom bezvremenskom ljepotom

Slavna dama, koja je ljepotu naslijedila od svoje majke, legendarne švedske glumice Ingrid Bergman, vratila se u velikom stilu u kozmetičku industriju nakon što joj je Lancôme uručio otkaz u dobi od 43 godine s objašnjenjem da je prestara, piše Tportal.hr.

'Uvijek sam koristila kreme za lice, pa čak i kad sam bila vrlo, vrlo mlada. Ne mogu zamisliti život bez kreme za lice, kreme za područje ispod očiju i kreme s UV faktorom za zaštitu od sunca, koju nikad ne zaboravim nanijeti', rekla je Isabella. Dodala je kako joj je drago da su kozmetička industrija, ali i oglašivači, počeli uviđati važnost populacije iznad 50 godina.

Svoju ljepotu iznutra održava zdravom prehranom, a kako kaže, koristi najkvalitetniju kozmetiku za svoju kožu.

Za dobar izgled bitan je i pozitivan stav, uvjerena je.

'Ja sam takav karakter, vesela sam po prirodi. Sreća je da kad se pogledamo u ogledalo i budemo zahvalni na onome što imamo. Naravno, kao i svaka žena, nekad vidim svoj naborani vrat, ali pokušavam ne slušati svoj zli unutarnji glas, već onaj drugi koji kaže: 'Hej, ali ovaj moj ruž je još uvijek prilično dobar!'', kroz smijeh kaže Isabella.

Glumica i model nikad se nije željela 'poboljšati' estetskim operacijama ili tretmanima botoksom jer, kako kaže, želi dostojanstveno ostarjeti.

'Ako netko to želi napraviti, nemam ništa protiv. Kao dijete sam zbog deformacije kralježnice morala ići na nekoliko bolnih operacija, pa me sama ideja da se ponovno vratim u bolnicu ispunjava ogromnim strahom. Odlučila sam ne poduzimati ništa na svom licu. Osim toga, imam farmu na kojoj proizvodim biohranu pa da nakon toga npr. idem na tretmane botoksom, koji je zapravo otrov, čini mi se suludom', kaže.

Isabella se jako iznenadila kad joj je nova generalna direktorica kozmetičkog giganta Lancôme, Francoise Lehmann, ponudila novi angažman.

'Bila sam jako iznenađena. Hej, pa otpustili ste me kad sam imala 43, a sad imam 63, dakle jasno je da se nisam pomladila! Naravno, pristala sam se naći s njima jer sam bila jako znatiželjna. Kad sam dolazila na sastanak, vidjela sam predivnu ženu koja se dovezla na motoru, skinula kacigu i protresla dugu plavu kosu. Prišla mi je i rekla: 'Ja sam Francoise.' Odmah sam znala kako su se stvari promijenile jer sam obično imala posla sa 60-godišnjim muškarcima koji su svisoka razgovarali sa mnom. Zapitala sam ih zašto opet ja. Francoise mi je rekla kako su napravili pogrešku i želi da se to ispravi. Zbog načina na koji je to rekla nisam razmišljala ni trenutka', prisjetila se kako je postala zaštitno lice linije Renergie, namijenjene njezi kože žena iznad 60 godina.

Isabella kaže da su za nju odijevanje i make up način komunikacije.

'Ne postoji univerzalan savjet. Neke se žene nevjerojatno odijevaju, poput Iris Apfel, a neki sjajno izgledaju u minimalističkim outfitima. Bitno je da se dobro osjećate u onome što nosite', kaže Isabella, dodajući da uživa i u tome što je postala baka dječačića Ronina, rođenog početkom ove godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?