SJEĆATE LI GA SE?

Slamao je srca u 90-ima: Danas više ne izgleda ovako i na crnoj je listi Hollywooda

Foto: Profimedia
1/4
16.11.2020.
u 20:04

Tvrdi da su ga u Hollywoodu stavili na crnu upravo zbog njegovih stavova, od kojih on ne odsutaje. Kršćanin, pratitelj Donalda Trumpa i kritičar Demokrata i žena dane provodi tako što bez zadrške iznosi svoje političke stavove na društvenim mrežama.

Upoznali smo ga kao snažnog Herkula u seriji "Herkul: legendarna putovanja", ali glumac Kevin Sorbo ne može se pohvaliti trenutnim statusom u Hollywoodu. Naime, glumac je u posljednje vrijeme na Twitteru glasan po pitanju političkih stavova u kojima otvoreno podržava Donalda Trumpa, gradnju zida na granici s Meksikom te zabranu abortusa.

Tvrdi da su ga u Hollywoodu stavili na crnu upravo zbog njegovih stavova, od kojih on ne odustaje. Kršćanin, pratitelj Donalda Trumpa i kritičar Demokrata i žena dane provodi tako što bez zadrške iznosi svoje političke stavove na društvenim mrežama.

Foto: Profimedia

- Stranka koja podržava abortus prije života, imigrante prije svojih građana i izbjeglice prije svojih ratnih heroja će mi držati prodiku o moralu. Ne bih se složio - stoji u njegovoj objavi na Twitteru. Mnogi su tek saznali za njegove stavove 2014. godine kada je glumio u filmu God's Not Dead koji se bavi pitanjem religije, te u kojem glumi profesora filozofije koji je ujedno i ateist te tjera svoje studente da potpišu izjavu da je Bog mrtav. Neki pratitelji mu otvoreno prigovaraju zbog stavova na društvenim mrežama i s njim vode rasprave. On se dotaknuo i žena te komentirao kako nemaju pravo biti uvrijeđene Trumpovim 'hvatanjem p**de' jer su ipak one te koje su većinom kupovale '50 nijansi sive'.

- Ako su žene uzrujana Trumpovim zločestim riječima, tko je onda kupio 80 milijuna komada '50 nijansi sive'? - izjavio je jednom prilikom. Nakon posljednjih izbora u Americi ne prihvaća da je Trump izgubio već dijeli informacije o lažiranju glasova, koje je Twitter proglasio lažnima. 

Foto: Profimedia

Jedan od zadnjih njegovih ispada bio je povezan s pravom na držanje i nošenje oružja, koje je u SAD-u osigurano drugim amandmanom ustava.  Reklama: 0:26 - Ako mislite da je korona strašna, čekajte da vidite što vlada može učiniti sa nenaoružanim građanima - napisao je Kevin.

Od javnih ličnosti, otvoreno su ga kritizirali Stephen King, Jeff Matemu, John Pavlovitz, Chrissy Teigen, Alyssa Milano i drugi.  Prije dva tjedna sa suprugom Sam je sudjelovao u snimanju dokumentarca 'Leaders for Life', koji hvali napredak Donalda Trumpa u borbi protiv abortusa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?